Vendor Due Diligence

 
Wilt u weten of uw onderneming
'verkoopklaar' is?
 
Wilt u kunnen beoordelen of
het bod van een potentiële koper
redelijk is?
 
Wilt u goed voorbereid zijn op
vragen van (potentiële)
investeerders?
 
Wij helpen u uw onderneming
verkoopbaar(der) te krijgen!

VENDOR DUE DILIGENCE

WAT IS VENDOR DUE DILIGENCE

Dit is het onderzoek die de verkoper laat uitvoeren om zijn onderneming grondig te laten doorlichten. De verkoper laat zijn onderneming kritisch beoordelen voordat hij zijn onderneming in de verkoop doet. Hij bekijkt zijn onderneming door de ogen van een potentiële investeerder. Dit onderzoek levert hem informatie op over de o.a. de ‘verkoopbaarheid’ van zijn onderneming en de waarde(drijvers) van zijn onderneming.
 

IS VENDOR DUE DILIGENCE NUTTIG

Wilt u niet het risico lopen uw onderneming voor te weinig geld te verkopen? Wilt u niet het risico lopen investeerders af te schrikken doordat u de gewenste informatie over uw onderneming niet op kunt leveren? Wilt u zich in alle rust kunnen voorbereiden op mogelijke vragen van investeerders en daarbij ook inzicht willen in de punten waarmee u de waarde van uw onderneming kunt verbeteren? Laat dan een Vendor Due Diligence onderzoek uitvoeren.

 

VENDOR DUE DILIGENCE! WIJ HELPEN U

Met Jonker Register Valuators haalt u een kritische partner in huis. Wij hebben verstand van zaken en wij zijn onafhankelijk! Wij weten hoe investeerders naar uw onderneming kijken.
 

VENDOR DUE DILIGENCE TIP

Laat het onderzoek uitvoeren vanuit de ogen van een investeerder. Wat wil hij weten? Hij wil weten hoeveel rendement hij kan gaan maken op het geld dat hij gaat investeren EN hij wil weten hoe riskant zijn investering is! Focus op het inzichtelijk krijgen van informatie die bijdraagt aan deze twee vragen.

Behoefte aan meer informatie?